Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Mobil sekretesspolicy


Effektivt datum: 2019/01/01

Uppdatering: 2022/07/15

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Och dotterbolag ("vi", "vi"," vi", "vi") lovar att skydda din integritet. Denna sekretesspolicy ("Policy") beskriver vår praxis att skydda personuppgifter för personuppgifter som behandlas av dig personligen med hjälp av följande tjänster, produkter och relaterade mobila applikationer (gemensamt kallade "produkter"):

 • MOES Mobil applikation

Läs noggrant igenom denna policy innan du använder våra produkter och förstå syftet och övningen av vår insamling och behandling av dina personuppgifter, inklusive hur vi använder, lagrar, delar och överför personuppgifter. I denna policy hittar du också sätt att utföra rätten att komma åt, uppdatera, ta bort eller skydda dina personuppgifter.

När du accepterar denna policy när du registrerar dig med personuppgifter, eller om du börjar använda våra produkter utan att uttryckligen motsätta sig innehållet i denna policy, kommer vi att tro att du förstår och godkänner denna policy fullt ut.  Om du har några frågor om denna policy, vänligen kontakta oss via följande kanaler:

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. För andra märken av mobila appar kontrollerar våra kunder alla personuppgifter som samlas in via våra produkter. Vi samlar in denna information under kundens vägledning, och behandlingen av denna information är begränsad till att ge våra kunder de tjänster vi gör. Om du är kund hos en av våra kunder och inte vill kontakta en av de kunder som använder våra tjänster, vänligen kontakta din kund som interagerar direkt.

Definition

Personuppgifter avser information som genereras, samlas in, registreras och/eller lagras elektroniskt eller på annat sätt, som kan användas för att identifiera en persons eller en persons verksamhet, eller endast från denna information eller från den informationen och annan information om den personen som vi har tillgång till.

 Personligt känsliga data inkluderar personlig biometrisk information, kommunikationsrekord och innehåll, hälsoinformation, transaktionsinformation och exakt platsinformation. När vi samlar in personligt känsliga uppgifter från dig kommer vi att skapa ett tydligt meddelande innan du samlar in känsliga uppgifter om dig och ber om ditt samtycke.

Smarta enheter är datoranordningar som tillverkas eller tillverkas av hårdvaruproducenter som har ett gränssnitt för människa-maskin och kan överföra data som är trådlöst anslutna till nätverket, inklusive: smarta apparater, intelligenta bärbara enheter, intelligenta luftreningsenheter och liknande.

Apps avser Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.  Ge slutanvändare fjärrkontroll av smarta enheter och ansluta till leverantörens IoT-plattform.

Vilka personuppgifter samlar vi in?

För att ge dig våra tjänster kommer vi att be dig att tillhandahålla de personuppgifter som behövs för dessa tjänster.  Om du inte tillhandahåller din profil kanske vi inte kan erbjuda dig våra produkter eller tjänster.

 1. Information som du frivilligt ger oss
 • Konto eller profil: När du registrerar ditt konto med oss ​​kan vi samla ditt namn och din kontaktinformation, till exempel e-postadress, telefonnummer, användarnamn och inloggningsuppgifter. Under din interaktion med våra produkter kan vi ytterligare samla in ditt smeknamn, profilbild, landskod, språkinställningar eller tidszoninformation till ditt konto.

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Om du godkänner att du loggar in på en produkt med ett tredjepartskonto får vi din kontoinformation (t.ex. porträtt, smeknamn, region, kön etc.) från den tredje parten, som kan vara bunden till ditt konto för snabb inloggning. Vid hantering av dina personuppgifter kommer vi att se till att gällande lagar och förordningar om dataskydd följs, samt avtal, policyer eller dokument som nås med tredje part om delning av personuppgifter.

 • Feedback: När du använder feedback och förslag i våra produkter samlar vi in ​​din e-postadress, mobilnummer och din feedback för att lösa ditt problem och lösa problem med enheten i tid.
 • Ytterligare funktionsbaserad information: För att ge dig bekvämare och bättre service och optimera användarupplevelsen kan vi samla in och använda viss information om du godkänner att använda ytterligare funktioner i din ansökan. Observera att om du inte tillhandahåller denna information kan du fortsätta använda programmets grundläggande tjänster och anslutna smarta enheter, men vissa funktioner baserade på dessa ytterligare funktioner kanske inte är tillgängliga. Dessa ytterligare funktioner kan innefatta:
 • Ytterligare funktioner baserade på platsinformation:

När du aktiverar platsbaserad funktionalitet via behörighetsinställningar på din mobila enhet samlar vi in ​​och bearbetar din platsinformation för att aktivera dessa funktioner, till exempel parning med smarta enheter.  Dessutom kan vi samla in information om din exakta eller felaktiga plats i realtid när du använder vissa smarta enheter eller tjänster som robotrengörare och meteorologiska tjänster.

Baserat på ditt samtycke genereras din platsinformation och delas med Google Maps-tjänsten när du aktiverar Geographic Incree. Observera att Google har lämpliga dataskyddsåtgärder. För mer information, se Google Data Protection Conditions: https.privacy.Google.com/businesses/gdprservices/. Du kan vägra att använda din platsinformation genom att hantera behörighetsinställningarna i tjänsten, och på den grunden slutar vi samla in och använda din platsinformation.

 • Ytterligare tjänster baserade på kameran:

Du kan använda kameran för att sopa kod genom att öppna kamerautoriteter för att para smarta enheter, skjuta videor och mer.  Observera att även om du har gått med på att aktivera kamerautoritet får vi bara information när du aktivt använder kameran för att skanna, spela in och så vidare.

 • Ytterligare tjänster för åtkomst till och uppladdning av bilder/videor baserat på album (fotogalleri/video-bibliotek):

När du har öppnat albumbehörigheterna kan du använda den här funktionen för att ladda upp ditt eget foto/bild/video för att ändra avataren och rapportera enhetens problem genom att tillhandahålla fotoprover. Vi känner inte igen denna information när du använder foton och andra funktioner. Men när du rapporterar problem med enhetsanvändning kan vi använda de bilder/bilder du laddat upp för att hitta ditt problem.

 • Övriga tjänster relaterade till mikrofonbaserade tjänster:

När du har aktiverat mikrofonbehörigheterna kan du använda mikrofonen för att skicka röstmeddelanden, till exempel att skjuta videor, väcka röstassistenter och mer.  För dessa funktioner samlar vi in ​​ditt röstmeddelande för att identifiera dina kommandon. Observera att även om du har gått med på att aktivera mikrofonbehörigheter får vi bara röstmeddelanden via mikrofonen när du frivilligt aktiverar mikrofonen i din ansökan.

 • Andra tjänster baserade på lagringsbehörigheter:

Syftet är att använda lagringsbehörigheter för att säkerställa stabil drift av App. När du har gett eller angett behörigheterna för att läsa/skriva lagring av mobila enheter får vi tillgång till bilder, filer, kraschlogginformation och annan nödvändig information från din mobila enhetslagring för att ge dig funktioner som informationspublicering eller inspelning av kraschlogginformation lokalt.

Observera att om du öppnar några behörigheter tillåter du oss att samla in och använda relevant personlig information för att tillhandahålla lämpliga tjänster. När du har stängt av några behörigheter kommer vi att överväga att avbryta auktorisationen, vi fortsätter inte längre att samla personuppgifter baserat på motsvarande behörigheter och relaterade funktioner kan avslutas. Däremot påverkar inte ditt beslut att stänga av behörigheter tidigare insamling och användning av information baserat på ditt tillstånd.

 1. Information vi samlar automatiskt
 • Enhetsinformation: När du interagerar med våra produkter samlar vi automatiskt enhetsinformation, t.ex. MAC-adress, IP-adress och trådlös anslutning till enheten.Information, operativsystemstyp och version, programversionsnummer, push-meddelande identifierare, loggfil och mobilnätverksinformation.
 • Använd data: Under din interaktion med vår hemsida och tjänster samlar vi automatiskt in ​​data om åtkomst, klick, nedladdningar, meddelanden som skickas/tas emot och annan användning av vår webbplats och tjänster.
 • Loginformation: När du använder vår ansökan kan du ladda upp system och undantagsloggar.

Observera att enhetsinformation eller logginformation inte kan användas ensam för att identifiera en viss individ. Om dessa typer av icke-personlig information kombineras med annan information och kan användas för att identifiera en viss individ, kommer sådan icke-personlig information att betraktas som personuppgifter. Om vi ​​inte får ditt samtycke eller om inte annat föreskrivs i lagar och förordningar om dataskydd, kommer vi att anonyma och desensibilisera sådan icke-personlig information.

 • Platsinformation: När du aktiverar platsbaserad funktionalitet via behörighetsinställningar på din mobila enhet samlar vi in ​​och bearbetar din platsinformation för att aktivera vissa funktioner, till exempel parning med smarta enheter.

Baserat på ditt samtycke genereras din platsinformation och delas med Google Maps-tjänsten när du aktiverar geografisk staketfunktion på din produkt. Observera att Google har lämpliga dataskyddsåtgärder. För mer information, se Google Data Protection Conditions: https.privacy.Google.com/businesses/gdprservices/. Du kan vägra att använda din platsinformation genom att hantera behörighetsinställningarna i din produkt, och på den grunden slutar vi samla in och använda din platsinformation.

 1. Information om intelligenta enheter:
 • Grundläggande information om smarta enheter: När du ansluter din smarta enhet till våra produkter eller tjänster kan vi samla grundläggande information om din smarta enhet, t.ex. enhetens namn, enhetens ID, online-status, aktiveringstid, firmware version och uppgraderingsinformation.
 • Information som rapporteras av smarta enheter: Beroende på vilken smart enhet du väljer att ansluta till våra produkter eller tjänster kan vi samla in olika uppgifter om din smarta enhetsrapport.

Syftet med och rättslig grund för behandling av personuppgifter

Syftet med vår behandling av din information är följande:

 • Tjänster: Vi behandlar ditt konto och konfigurationsfildata, enhetsinformation, användardata, platsinformation och information om smarta enheter för att ge dig de produkter och tjänster du begär eller köper. Den rättsliga grunden för denna behandling är att utföra vårt kontrakt med dig i enlighet med våra användarvillkor. ,
 • Förbättra våra tjänster: Vi behandlar din information om utrustning, använder data, platsinformation och information om smarta enheter för att säkerställa våra produkters funktionalitet och säkerhet, utveckla och förbättra våra produkter och tjänster, analysera vår operativa effektivitet och förebygga och spåra bedrägerier eller felaktig användning. Den rättsliga grunden för denna behandling är att utföra vårt kontrakt med dig i enlighet med våra användarvillkor.
 • Icke-marknadsföringskommunikation: Vi behandlar dina personuppgifter, skickar viktig information om tjänsten, våra villkor och policyändringar och/eller annan hanteringsinformation. Samtidigt skickar vi dig också meddelanden relaterade till de tjänster du har köpt, till exempel varningstjänster. Du kan kontrollera "programmeddelanden" i din ansökan för att hantera dessa meddelanden. När du bestämmer dig för att inte aktivera anmälningsfunktionen behandlar vi inte längre din information för detta ändamål.  Den rättsliga grunden för denna behandling är att utföra vårt kontrakt med dig i enlighet med våra användarvillkor.
 • Marknadsföringskommunikation: Vi kan bearbeta din profil och ge dig marknadsföringsinformation om dina tjänster. Om vi gör det kommer varje meddelande vi skickar till er att innehålla instruktioner som gör att du kan välja att inte ta emot meddelanden av denna typ i framtiden. Om du inte är intresserad av att skicka ett marknadsföringskommunikation kan du välja att sluta när du går in i programmet eller välja bort genom att ändra inställningarna i programmets [Privacy Settlement]. Den rättsliga grunden för denna behandling är ditt samtycke. MOES .
 • Personalisering: Vi kan behandla ditt konto och dina personuppgifter, använda data, information om din enhet, anpassa din produktdesign och ge dig skräddarsydda tjänster, till exempel att rekommendera och visa information och annonser som är lämpliga för din produkt och bjuda in dig att delta i undersökningar som är relaterade till din användning av tjänsten.  Om du inte tillåter oss att bearbeta dina personuppgifter för personalisering kan du välja bort när du går in i programmet eller välja bort genom att ändra inställningarna i [Privacy Settings] i din ansökan. Den rättsliga grunden för denna behandling är ditt samtycke.
 • Juridisk överensstämmelse: Vi kan behandla dina personuppgifter enligt vad vi anser nödvändiga eller lämpliga: a) att följa gällande lagar och andra författningar, B) följa rättsliga förfaranden. C) Att svara på begäran från offentliga myndigheter och myndigheter d) att genomföra våra villkor. E) Skydd av våra företag, företag och system. F) Skydd av våra rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom och/eller andra användares rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom, inklusive dig. Och (g) tillåta oss att söka rättsmedel eller begränsa den skada vi kan drabbas av.

Om du har några ändringar i syftet med att behandla dina personuppgifter, meddelar vi dig om ändringar i ditt syfte och ditt val av personuppgifter via e-post och/eller på vår hemsida.

Vem delar vi med?

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Vi delar bara personuppgifter på det sätt vi berättar för dig. Vi kan dela din profil med följande mottagare:

 • Tredjepartsleverantörer som tillhandahåller vissa affärsrelaterade tjänster, såsom webbhotell, dataanalys, betalning och kreditkortsbehandling, infrastrukturleverans, informationstjänster, kundstödstjänster, e-postleveranstjänster och andra liknande tjänster, gör det möjligt för dem att betjäna oss.
 • Du kan komma åt och använda vår hemsida och tjänster direkt eller indirekt för kunder och andra affärspartners som tillhandahåller smarta enheter och/eller nätverk och system.
 • Om någon omstrukturering, fusion, försäljning, joint ventures, överföringar, överföringar eller annan bortskaffande (inklusive men inte begränsat till någon konkurs eller liknande förfaranden) av hela eller någon del av bolagets verksamhet, tillgångar eller aktier görs till ett dotterbolag eller annan tredje part.Levereras. I det här fallet kommer vi att meddela dig om eventuella ändringar i ditt ägande, inkompatibilitet med dina personuppgifter och de val du kan göra för dina personuppgifter via e-post och/eller betydande meddelanden på vår hemsida.
 • Vi anser att det är nödvändigt eller lämpligt: a) att följa gällande lagar och förordningar, B) följa rättsliga förfaranden. C) svara på förfrågningar från offentliga myndigheter och myndigheter, inklusive förfrågningar från offentliga myndigheter och myndigheter utanför bosättningslandet. D) Genomförande av våra bestämmelser. E) Skydd av våra företag, företag och system. F) Skydd av våra rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom och/eller andra användares rättigheter, integritet, säkerhet eller egendom, inklusive dig. Och (g) tillåta oss att söka rättsmedel eller begränsa den skada vi kan drabbas av.
 • Ett dotterbolag eller dotterbolag till företaget för att bedriva regelbunden affärsverksamhet.

Förutom ovanstående tredje part kan den endast göras tillgänglig för tredje part med ditt samtycke.

Internationell överföring av insamlad information

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.  De tillämpliga datakodningskraven för datalagring i motsvarande jurisdiktion kommer att följas.  För att underlätta vår verksamhet kan vi överföra, lagra och bearbeta dina personuppgifter i jurisdiktioner utanför ditt bostadsområde. Lagarna i dessa länder kan skilja sig från de som gäller i det land där du bor. När vi gör det använder vi en eller flera av följande metoder för att säkerställa att informationen är tillräckligt skyddad:

Avtal om EU-standardavtal som godkänts i enlighet med artikel 46 i det allmänna preferenssystemet. För mer information, se https.ec.europa.eu/info/law/law-topic/data-protection/international-data-protection/handard-contractual-clauses-sc_en.

Om du vill veta mer om våra skyddsåtgärder kan du kontakta oss direkt enligt beskrivningen i denna sekretesspolicy.

Rättigheter relaterade till personuppgifter

Vi respekterar dina rättigheter och kontroll över dina personuppgifter. Du kan utöva någon av följande rättigheter:

Du behöver inte betala, vi kommer att svara på dina mål inom 30 dagar.  Om du bestämmer dig för att maila oss, ange den information du vill ändra på din förfrågan, om du vill ta bort dina personuppgifter från vår databas eller på annat sätt låta oss veta vilka begränsningar du vill införa på vår användning av dina personuppgifter.. Observera att vi för säkerhetsändamål kan be dig att verifiera din identitet innan du vidtar ytterligare åtgärder på din förfrågan.

Du kan:

 • Be om tillgång till din personliga information som vi behandlar.
 • Be oss att korrigera din felaktiga eller ofullständiga personuppgifter;
 • Be om att ta bort din personliga information.
 • Be om tillfälliga eller permanenta begränsningar av vår behandling av några eller alla personuppgifter om dig.
 • Begär överföring av personuppgifter till dig eller tredje part, och vi behandlar informationen enligt ditt samtycke eller kontrakt med dig, och vår behandling är automatiserad. OCH
 • Undantag eller invändningar mot vår användning av din profil, och vår användning baseras på ditt samtycke eller våra legitima intressen.
 • Återkallande av samtycke: Vi kommer att utöva den rätt till privatliv som ni har dragit tillbaka ert samtycke till genom att

1) För de sekretessrättigheter som erhållits genom systeminställningarna för enheten kan du återkalla ditt samtycke genom att ändra enhetens behörigheter, inklusive plats, kamera, album (fotogalleri/videobibliotek), mikrofon, Bluetooth-inställningar, meddelanden och andra relaterade funktioner.

2) I det meddelande om marknadsföring som ni har godkänt innehåller den information som vi skickar till er instruktioner som gör det möjligt att dra tillbaka ditt samtycke på grundval av den metod för ”avbokning” som beskrivs i meddelandet.

3) Den intelligenta enheten är bunden av appen, och den intelligenta utrustningsrelaterade informationen samlas inte in.

4) Produkter som använder besökarläge, vi samlar inte in någon av dina personuppgifter.

När du återkallar ditt samtycke eller tillstånd kan vi kanske inte fortsätta att tillhandahålla dig motsvarande produkt eller tjänst. Om du återkallar ditt samtycke eller tillstånd påverkar du inte behandlingen av personuppgifter baserat på ditt samtycke innan du drar tillbaka.

 

Säkerhet

Vi använder kommersiellt sunda fysiska, administrativa och tekniska skyddsåtgärder för att upprätthålla integriteten och säkerheten för dina personuppgifter. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd. Ge en mängd olika säkerhetspolicyer för att effektivt säkerställa datasäkerheten för användare och enheter. När det gäller tillgång till enheter används dedikerade algoritmer för att säkerställa dataisolering, åtkomstautentisering och auktoriseringsapplikationer. När det gäller datakommunikation stöds kommunikation med hjälp av säkerhetsalgoritmer och överföringskrypteringsprotokoll, såväl som krypterad överföring av information på kommersiell nivå baserat på dynamiska nycklar.  När det gäller databehandling används strikt datafiltrering och verifiering samt fullständig datarevision. När det gäller datalagring lagras all konfidentiell information från användaren säkert och krypterat.Om du har anledning att tro att din interaktion med oss ​​inte längre är säker (till exempel om du känner att säkerheten för något konto du kan vara med oss ​​har äventyras), kan du omedelbart meddela oss om det här problemet via e-post. info@moeshouse.com

Bevarande av uppgifter

Vi behandlar dina personuppgifter på kortast möjliga tid enligt denna sekretesspolicy, såvida inte lagen kräver att vi behåller en längre lagringsperiod för informationen. Vi bestämmer den lämpliga retentionstiden baserat på antal, natur och känslighet för dina personuppgifter, och efter slutet av retentionstiden kommer vi att förstöra dina personuppgifter. När vi inte kan göra det av tekniska skäl, kommer vi att se till att lämpliga åtgärder vidtas för att förhindra att din profil används så här.  

Barnens integritet

Att skydda barns integritet är särskilt viktigt för oss. Tjänsten är inte avsedd för personer under tretton (13) år (eller andra åldrar som omfattas av lagen i det land där du bor) och vi ber dessa individer att inte ge oss några personuppgifter. Om vi ​​inte först får tillstånd från barnets förälder eller vårdnadshavare, samlar vi inte medvetet personuppgifter från någon person under 13 (13) år. Om vi ​​upptäcker att vi har samlat in barnets personuppgifter utan tillstånd från barnets föräldrar eller vårdnadshavare under 13 år, kommer vi att vidta åtgärder för att ta bort informationen.

Ändringar i denna sekretesspolicy

Vi kan uppdatera denna sekretesspolicy för att återspegla förändringar i våra informationsmetoder. Om det finns några större ändringar, meddelar vi dig via e-post (skickad till den e-postadress som anges i ditt konto) eller genom att meddela dig i mobilappen innan ändringarna träder i kraft.  Vi uppmuntrar dig att granska denna sida regelbundet för att få aktuell information om våra integritetsmetoder.

Kontakta oss

Om du har några frågor om vår praxis eller denna sekretesspolicy, vänligen kontakta oss på följande sätt:

Wenzhou Morning Electronics Co., Ltd.

Postadress: Power Science and Technology Innovation Center, NO.238, Wei 11 Road, Yueqing Economic Development Zone,Yueqing, Zhejiang 325600,China

E-post: info@moeshouse.com